Advertisement

Galatasaray Antalyaspor 0-0 : Mac Sonucu Galatasaray 5 0 Antalyaspor Spor Haberleri - Dakikada antalyaspor'dan vahap, galatasaray'dan nonda sarı kart gördü.

Galatasaray Antalyaspor 0-0 : Mac Sonucu Galatasaray 5 0 Antalyaspor Spor Haberleri - Dakikada antalyaspor'dan vahap, galatasaray'dan nonda sarı kart gördü.. Haftasında galatasaray, sahasında antalyaspor'u konuk etti. Antalyaspor ise 14 paunda kaldı. Galatasaray, mücadeleye topu kontrol ederek başladı. Haftasında galatasaray, türk telekom stadı'nda antalyaspor'u ağırladı. 11' galatasaray korner atışını paslaşarak kullandı.

Dakikada antalyaspor'dan vahap, galatasaray'dan nonda sarı kart gördü. Bu sonucun ardından galatasaray puanını 30'a, antalyaspor ise 18'e yükseltti. Haftasında galatasaray, türk telekom stadı'nda antalyaspor'u ağırladı. Antalyaspor ise 18 puanla 15. Antalyaspor ise 14 paunda kaldı.

Galatasaray Antalyaspor Anadolu Ajansi
Galatasaray Antalyaspor Anadolu Ajansi from cdnuploads.aa.com.tr
Antalyaspor ise 18 puanla 15. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Antalyaspor ise 14 paunda kaldı. 90'+4 maçın son düdüğü geldi. Lider başakşehir'in maç eksiğiyle 11 puan gerisinde bulunan galatasaray , deplasmanların en başarılı 3 takımından biri olan antalyaspor'u konuk etti. Kırmızı çıktı galatasaray'da emre kılınç 51. Dakikada antalyaspor'dan vahap, galatasaray'dan nonda sarı kart gördü. 11' galatasaray korner atışını paslaşarak kullandı.

Haftasında galatasaray evinde antalyaspor'u konuk etti.

Haftasında türk telekom stadyumu'nda galatasaray ile antalyaspor karşı karşıya geldi. Dakikada antalyaspor'dan vahap, galatasaray'dan nonda sarı kart gördü. Haftasında galatasaray, türk telekom stadı'nda antalyaspor'u ağırladı. Galatasaray bu sonuçla puanını 27 yaparken antalyaspor 14 puanda kaldı. Haftasında galatasaray evinde antalyaspor'u konuk etti. Hafta mücadelesine galatasaray, fraport tav antalyaspor'u ağırladı. Dakikada galatasaray'ın antalyaspor ceza alanı içinde çift vuruş kazandı. Antalya atatürk stadı'nda saat 19:00'da başlayan maç, 90 dakika canlı anlatım ve tüm detaylarıyla www.galatasaray.org'da. Haftasında galatasaray, sahasında fraport tav antalyaspor'u ağırladı. Yarı 1' maça mp antalyaspor başladı. Haftasında galatasaray, sahasında antalyaspor'u konuk etti. Bu sonucun ardından galatasaray puanını 30'a, antalyaspor ise 18'e yükseltti. Haftasında galatasaray ile antalyaspor kozlarını paylaştı.

Dakikada galatasaray'ın antalyaspor ceza alanı içinde çift vuruş kazandı. 90'+4 maçın son düdüğü geldi. Haftasında galatasaray, sahasında antalyaspor'u konuk etti. Spor toto süper lig'in 25. Lider başakşehir'in maç eksiğiyle 11 puan gerisinde bulunan galatasaray , deplasmanların en başarılı 3 takımından biri olan antalyaspor'u konuk etti.

Galatasaray Fraport Tav Antalyaspor 0 0 Spor Haberleri
Galatasaray Fraport Tav Antalyaspor 0 0 Spor Haberleri from i.dha.com.tr
Bu sonuçla beraber galatasaray devreye 27 puan ile girdi. Bu sonucun ardından galatasaray puanını 30'a, antalyaspor ise 18'e yükseltti. Haftasında galatasaray, taraftarı önünde antalyaspor'u konuk etti. Antalyaspor ise 18 puanla 15. 11' galatasaray korner atışını paslaşarak kullandı. Bu noktada belhanda'nın kafa vuruşunu boffin kontrol etti. Antalya atatürk stadı'nda saat 19:00'da başlayan maç, 90 dakika canlı anlatım ve tüm detaylarıyla www.galatasaray.org'da. Haftasında türk telekom stadyumu'nda galatasaray ile antalyaspor karşı karşıya geldi.

Bu noktada belhanda'nın kafa vuruşunu boffin kontrol etti.

Haftasında galatasaray ile antalyaspor kozlarını paylaştı. Galatasaray, mücadeleye topu kontrol ederek başladı. Bu sonuçla beraber galatasaray devreye 27 puan ile girdi. Haftasında galatasaray, türk telekom stadı'nda antalyaspor'u ağırladı. Bu skorla birlikte antalyaspor 18 puana yükselirken, galatasaray 30 puana ulaştı. Haftasında galatasaray, sahasında antalyaspor'u konuk etti. 90'+4 maçın son düdüğü geldi. Yarı 1' maça mp antalyaspor başladı. Haftasının kapanış maçında antalyaspor, galatasaray'a konuk oldu. Haftasında galatasaray, sahasında fraport tav antalyaspor'u ağırladı. Antalyaspor ise 18 puanla 15. Dakikada galatasaray'ın antalyaspor ceza alanı içinde çift vuruş kazandı. Bu noktada belhanda'nın kafa vuruşunu boffin kontrol etti.

Haftasında galatasaray, sahasında fraport tav antalyaspor'u ağırladı. Haftasında galatasaray, sahasında antalyaspor'u konuk etti. Yarı 1' maça mp antalyaspor başladı. 90'+4 maçın son düdüğü geldi. Bu skorla birlikte antalyaspor 18 puana yükselirken, galatasaray 30 puana ulaştı.

Jrhjx Lxn4yyim
Jrhjx Lxn4yyim from static.fctables.com
Haftasında galatasaray, sahasında antalyaspor'u konuk etti. 90'+4 maçın son düdüğü geldi. Haftasında türk telekom stadyumu'nda galatasaray ile antalyaspor karşı karşıya geldi. Galatasaray bu sonuçla puanını 27 yaparken antalyaspor 14 puanda kaldı. Kırmızı kart dk.68 serkan kurtuluş (galatasaray). Galatasaray evinde antalyaspor 'u konuk etti. Lider başakşehir'in maç eksiğiyle 11 puan gerisinde bulunan galatasaray , deplasmanların en başarılı 3 takımından biri olan antalyaspor'u konuk etti. Kırmızı çıktı galatasaray'da emre kılınç 51.

Hafta mücadelesine galatasaray, fraport tav antalyaspor'u ağırladı.

Haftasında türk telekom stadyumu'nda galatasaray ile antalyaspor karşı karşıya geldi. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Antalyaspor ise 14 paunda kaldı. Haftasında galatasaray ile antalyaspor kozlarını paylaştı. 11' galatasaray korner atışını paslaşarak kullandı. Spor toto süper lig'in 25. 90'+4 maçın son düdüğü geldi. Dakikada antalyaspor'dan vahap, galatasaray'dan nonda sarı kart gördü. Hafta mücadelesine galatasaray, fraport tav antalyaspor'u ağırladı. Kırmızı kart dk.68 serkan kurtuluş (galatasaray). Bu sonuçla galatasaray 30 puana, antalyaspor ise 18 puana yükseldi. Dakikada galatasaray korner atışını paslaşarak kullandı. Bu skorla birlikte antalyaspor 18 puana yükselirken, galatasaray 30 puana ulaştı.

Kırmızı kart dk68 serkan kurtuluş (galatasaray) antalyaspor ( galatasaray. Yarı 1' maça mp antalyaspor başladı.

Posting Komentar

0 Komentar